www.ofertapune.net Asistente per Ballet dhe Modeling | PunaIme

Asistente per Ballet dhe Modeling

Kompania

Salla B

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

04-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Dance Studio Salla B është në kërkim të një Asistenteje per Ballet dhe Modeling

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Hapja e sallës: Duhet të mbërrini në vendin e punës 30-40 minuta më herët se fillimi i orës së parë për të përgatitur dhe hapur sallën mësimore.
  • Pastrimi i sallës: Përgjegjësia juaj është për të ruajtur një mjedis të pastër dhe të organizuar në sallën mësimore.
  • Mikpritja e fëmijëve dhe prindërve: Ju duhet të jeni gjithmonë të mikpritur dhe të disponueshëm për të komunikuar me fëmijët dhe prindërit.
  • Pagesat dhe lista e pagesave: Ju detyroheni të përfundoni pagesat dhe të dërgoni listat e atyre që kanë paguar për shërbimet tona.
  • Ndihma për fëmijët: Detyra juaj përfshin ndihmën për fëmijët në çdo aspekt që ata mund të kenë nevojë, si ndihmë me mësimin ose çdo tjetër nevojë që ata mund të kenë.
  • Asistim për mësimin: Ju detyroheni të jeni të gatshëm për të ndihmuar me çdo gjë që lidhet me mësimin dhe edukimin e fëmijëve.
  • Fotografi dhe video: Për të dokumentuar aktivitetet në klasë, do të keni nevojë të bëni video dhe fotografi gjatë orës së mësimit për t’i postuar më pas në llogarinë tonë në Instagram.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojne në numrin e telefonit: 049 22 22 04

Pagesa dhe kushtet e punës: Pagesa mujore është 50 euro për një klasë mësimi, dhe klasa zhvillohet dy herë në javë. Ju do të punoni për maksimum 10 orë në javë. Minimumi i klasave që duhet të merrni është 2 në javë, por nuk ka një limit të caktuar për numrin maksimal të klasave që mund të merrni. Për secilën klasë, ju do të merrni 50 euro.

Asistentet janë të regjistruara si punonjës të kompanisë dhe kontributet tatimore do të paguhen nga pronari dhe nuk do të përmbahen nga pagesa juaj. Kontrata është afatshkurte dhe minimumi i saj është 2 vjet.