Asistente në Shitje (4)

Kompania

NT Charlie

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

27-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA: Asistente në Shitje (4) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për 

një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Benefitet e punes:

  • Ushqimi
  • Transporti

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail:
[email protected] duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI – ASISTENTE NE SHITJE.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

-Vendi: Qendra Tregtare “Grand Store” Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 25.08.2022 deri me 25.09.2022

Apliko këtu