www.ofertapune.net Asistente në shitje (3) | PunaIme

Asistente në shitje (3)

Kompania

NT Charlie

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim