www.ofertapune.net Asistente në Administratë, Financa dhe Shitje (2) | PunaIme

Asistente në Administratë, Financa dhe Shitje (2)

Kompania

Medical Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

 

Asistente në departamentin administratë – financa

  • Diplomë bachelor ne Ekonomi, Financa dhe Menaxhim

  • Njohuri mbi kontabilitetin dhe evidentimin e faturave do të kosniderohet përparësi

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese, vet-iniciativë, motivim, çasje ekipore dhe aftësi të mira organizative

  • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë nivel të avancuar të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike

Asistente në departamentin administratë – shitje

  • Diplomë bachelor në Ekonomi, Menaxhim , Marketing ose Shkencat mjekësore

  • Njohuri për shitjen dhe promovimin e produktve dhe pajisjeve medicinale si dhe produkteve kozmetike dhe dietetike

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese, vet-iniciativë, motivim, çasje ekipore dhe aftësi të mira organizative

  • Kandidatët që do të ftohen për intervistë duhet të dëshmojnë se zotërojnë nivel të avancuar të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar, të kenë njohuri në përdorimin e programeve kompjuterike

Dërgoni CV: [email protected]

Kontakto në: +383 38 713 333

Konkursi mbetet i hapur deri më 5 Mars 2023, do të kontaktohen vetëm kandidatët e zgjedhur për intervistë.