www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Bonu Zojë

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-03-2023

Data e perfundimit

16-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Aplikoni duke derguar CV-ne ne Facebook dhe Instagram: Bonu Zoje

Apliko këtu