www.ofertapune.net Asistente e Shitjes (3), Asistente Administrative (2) | PunaIme

Asistente e Shitjes (3), Asistente Administrative (2)

Kompania

NT Charlie

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes email-it: [email protected]