www.ofertapune.net Asistente e Shitjes (3) | PunaIme

Asistente e Shitjes (3)

Kompania

NT Charlie

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim