www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Pro Real Estate

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Bëhu pjesë e ekipit lider në industrinë e patundshmërisë!

Pro Real Estate hap pozitë të re pune për asistente të shitjes

Përgjegjësia kryesore e punës do të jetë asistimi i agjentëve të shitjes, përfshirë komunikimin me klientët dhe follow up.

Pozita është ideale për një individ që ka sens të shkëlqyer organizimi, aftësi të mira komunikuese dhe e aftë të marrë vetë-iniciativë duke punuar me mbikëqyrje minimale.

Nëse dëshironi t’i bashkoheni një ekipi dinamik dhe inovativ, me mundësi të shumta për zhvillim profesional, ku vazhdimisht do të ndiheni të mbështetur dhe të motivuar, ju inkurajojmë të dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email: [email protected] dhe në subject të specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Afati i fundit për aplikim është dt. 08/07/2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?