www.ofertapune.net Asistente e Shitjes | PunaIme

Asistente e Shitjes

Kompania

Label Nue

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA: Asistente e Shitjes 

Qyteti: Prishtinë 

Lokacioni: Qendra Tregtare – Albi Mall 

Dyqani: Label Nue 

Pozita: FULL TIME 

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

 • Organizimi i punës ditore 
 • Ofrimi i shërbimit profesional ndaj klientit 
 • Të njohë sistemin e shitjes dhe rregulloren e kompanisë 
 • Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale
 • Ruajtja e standardeve dhe përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit ndaj klientëve
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës 

Kualifikimet: 

 • Përvojë pune si asistente shitjes ose të ngjajshme 
 • Diplomë të shkollës së mesme 
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze 
 • Të ketë aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi 
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës 
 • Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës 
 • Njohuri të theksuar të Microsoft Office 

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim: 

 • CV 
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale 

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën [email protected] 

Afati i aplikimit është deri me datën 25/05/2024