www.ofertapune.net Asistente e Magazinës | PunaIme

Asistente e Magazinës

Kompania

Label Nue

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

30-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

POZITA: Asistente e Magazinës 
Qyteti: Prishtinë 
Lokacioni: Veternik 
Orari I punës: Paradite 08:00-16:00, Mesndërrim 12:00-20:00 
Pushim Javor: 2 ditë në javë 

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

 • Organizimi i punës ditore 
 • Organizimi i mallrave në magazinë 
 • Kontrollimi i vazhdueshëm i niveleve të stokut 
 • Dokumentimi i lëvizjeve të stokut 
 • Mirëmbajtja dhe organizimi i Magazinës 
 • Komunikimi ditor me pikat e shitjes 
 • Bashkëpunimi me departamente të tjera 
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës

Kualifikimet: 

 • Diplomë të shkollës së mesme 
 • Aftësi organizative 
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës 
 • Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës 

Benefitet: 

 • Kulturë pozitive në punë 
 • Aftësim profesional dhe trajnime 
 • Pagë konkurruese në treg 

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim: 

 • CV 

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të  aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën [email protected] 

Afati i aplikimit është deri me datën 30/06/2024