www.ofertapune.net Asistente e Financave | PunaIme

Asistente e Financave

Kompania

SOLID GROUP SHPK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

22-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

 

Kompania Solid hap konkurs pune për:

  • Asistente e Financave

Detyrat:

  • Regjistron dhe kontrollon faturat mujore të shpenzimeve në programin financiar.
  • Bën regjistrimin e blerjeve vendore.

Mënyra Aplikimit:

Te interesuarit te dergojne CV-n e tyre ne [email protected] ose te kontakojne ne nr e telefonit 045 549 833