www.ofertapune.net Asistente Administrative, Operator në CNC, Praktikant Operator në CNC | PunaIme

Asistente Administrative, Operator në CNC, Praktikant Operator në CNC

Kompania

Inline

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

10-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Kompania Inline është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për të mbushur disa pozita të lira në ekipin tonë

 • Asistente Administrative
 • Operator i CNC
 • Praktikant Operator CNC

Asistente Administrative

Përgjegjësitë:

 • Koordinimi i aktiviteteve administrative, menaxhimi i dokumentacionit, dhe komunikim efektiv me stafin dhe klientët.

Kërkesat:

 • Përvojë e mëparshme në fushën administrative.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në shkrim dhe fjalë.
 • Njohuri të mira të përdorimit të paketës Microsoft Office.

Operator i CNC

Përgjegjësitë:

 • Përdorimi i pajisjeve CNC, ndjekja e planit të prodhimit, dhe mirëmbajtja e pajisjeve.

Kërkesat:

 • Përvojë pune si Operator CNC.
 • Njohuri të mira të mjeteve

Praktikant Operator CNC

Përgjegjësitë:

 • Ndihma në procesin e prodhimit, përdorimi i pajisjeve të CNC

Kërkesat:

 • Njohuri themelore të teknologjisë CNC
 • Dëshira për të zhvilluar njohuri dhe aftësi në fushën e teknologjisë CNC.

Të interesuarit mund të aplikojnë në: [email protected] si dhe [email protected] ose në numër të telefonit 044-966-661 dhe 045-223-588 (Hëne-Shtune 09:00 – 17:00) ose na vizitoni në zyret tona në Fushë Kosovë, rr. Nëna Terezë.