www.ofertapune.net Punëtor në sektorin e prodhimit | PunaIme

Punëtor në sektorin e prodhimit

Kompania

Agrokor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-11-2022

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,shpall

Konkurs per vende te reja pune

1.Punetor ne sektorin e prodhimit – 2 vende

Orari i plote.

Nr. kontaktues – 045-321-271

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj rruga per Obiliq

CV, dokumentet tjera dhe foto te dergohen ne email [email protected]

Pershkrimi i punes:

Kryen pune te ndryshme brenda sektorit te prodhimit.

Apliko këtu