www.ofertapune.net Asistent në Shitje dhe Sistemues i Mallit | PunaIme

Asistent në Shitje dhe Sistemues i Mallit

Kompania

SolvIT

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

02-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Kush jemi ne:

SolvIT është një kompani në rritje të vazhdueshme për 14 vite me radhë në fushen e IT. Produktet tona gjejnë përdorim ne industritë kryesore ne Republiken e Kosoves, Maqedoni dhe Shqiperi. Industrite  janë: Retail (Bizneset zingjirore, te gjitha ne Kosove),  Distribucionit, Prodhimit, Horeca, Logjistikes, tregëtise me pakice etj! Produktet tona përdoren po ashtu edhe në sektorin e institucioneve Qeveritare!

Brendet që tregtojme ne janë brende globale dhe inovative në nivel global sic janë: Zebra Technologies, SmartTechnologies, DIGI, Anviz, Rongta, HoneyWell, Datalogic, Evobot, RatioTec, Ocom, etj.

www.solvit-ks.com

facebook.com/solvitks

SolvIT sh.p.k  eshte nje kompani ne rritje te vazhdueshme prandaj hap konkurs per:

 • Asistent ne Shitje dhe Sistemues i mallit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Asiston menaxherin e shitjes ne pergatitjen e mallit sipas nevojave te klientit
 • Kerkohet të mësoj shpejtë veqoritë e produkteve dallimet mes tyre!
 • Ben përgatitjen e porosisë sipas kërkesës se klientit
 • Te bej shpërndarjen e mallit ne terren
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B
 • Të dij procedurat për pranim dorëzimin e mallit në hapsirat e kompanisë dhe terren!
 • Kujdeset për sistemimin depoimin e mallit ne hapësirat ruajtëse te kompanisë (15% e kohës)
 • Te jete i përkushtuar per ti kryer kerkesat tjera  qe vijne nga klientët e lamisë që ne i shërbejmë!
 • Njohja bazike e Word, Excel, Power Point, Outlook e-mail, etj.
 • Te dorëzoj raportet e punës tek supervizori!
 • Të jetë në gjendje të shkruaj dhe komunikoj ne menyre profesionale me e-mail.
 • Dituria bazike per te operuar me ndonjë makine prodhimi është përparësi dhe kandidati do te konsiderohet per ngritje ne detyre dhe page!

Cka Ofrojmë ne

 • Zgjerim i avancuar i njohurive në fushen e IT-se së aplikuar në procese reale të punës
 • Ambient ekipor te këndshëm per pune! Individuale ose Ekipore
 • Avancim në karrierë
 • Ngritje në pozitë
 • On the job training
 • Respektim i ligjit te punes
 • Pagë progresive në bazë të eksperiencës dhe përkushtimit ndaj punës dhe kompanisë
 • Pagesë të orëve shtesë nëse paraqitet nevoja ndonjëhere për orë shtesë
 • Kontratë punë

Cka presim nga ju

 • Etikë të lartë në punë!
 • CV me detaje reale pasi qe mund edhe te kërkojmë te vërtetohen!
 • Përgjegjësi për veprimet e juaja. Krijim i besimit tek klientët tanë
 • Fokus në punë dhe përkushtim të plotë ndaj punës!
 • Të arrini besushmëri për ti kryer në mënyrë të pavarur proceset e punës
 • Të keni veti analitike për zgjidhjen e pengesave eventuale në punët e përditshme

Kandidatët me përvoje pune, me rekomandime, njohuri të gjuhës angleze, kanë shanca më të medha për vendin e punës.  

Ju lutem vendosni ne CV- vetëm gjerat që dini ti bëni me të vertetë!

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?