www.ofertapune.net Asistent i Shitjeve, Online Customer Service, Marketing Assistant, Depoist, E-commerce Assistant, Mirëmbajtëse, Asistent i Punëve në Depo | PunaIme

Asistent i Shitjeve, Online Customer Service, Marketing Assistant, Depoist, E-commerce Assistant, Mirëmbajtëse, Asistent i Punëve në Depo

Kompania

Maxx group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

02-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Maxx Group hap konkurs për pozitat:

  • Asistent i Shitjeve (Prishtina Mall, Albi Mall & Royal Mall) dhe
  • Online Customer service
  • Marketing assistant
  • Depoist 
  • Asistent i punëve në depo (Mirëmbajtës i atleteve)
  • Ecommerce assistant
  • Mirembajtese

Nëse jeni të interesuar për ndonjërën nga këto pozita dhe dëshironi të bashkëngjiteni me ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në [email protected] me subject pozitën për të cilën aplikoni.