www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Staf i Depos | PunaIme

Asistent i Shitjes, Staf i Depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, 

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni,  Pozita) në email adresën:  

[email protected]

apo edhe direkt në pikën tonë: 

LCWaikiki – Fushë Kosovë, zona industrial përball Lesna.