www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos | PunaIme

Asistent i Shitjes, Arkëtar, Staf i Depos

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Data e publikimit

22-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bëhuni pjesë e ekipës tonë,

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni,  Pozita dhe QYTETI) në email adresat përkatëse, apo edhe direkt në pikat tona.