www.ofertapune.net Asistent i Shitjes, Arkatar, Depoist | PunaIme

Asistent i Shitjes, Arkatar, Depoist

Kompania

LC Waikiki Retail Company

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

02-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

LC WAIKIKI 

Pozita të lira:

  • Asistent i Shitjes
  • Arkatar
  • Staf i Depos

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni, Pozita dhe
QYTETI) në email adresat përkatëse, apo edhe direkt në pikat tona.