www.ofertapune.net Asistent i Logjistikës | PunaIme

Asistent i Logjistikës

Kompania

Coincasa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

17-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Coincasa është brend Italian që i dedikohet orendive shtëpiake enëve dhe tekstilit.

Coincasa Kosovë msi rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist kërkon kandidat të motivuar për të aplikojnë për poziten:

  • Asistent i Logjistikes M (1 Pozite)

Përgjegjesit dhe detyrat:

  • Përgjegjës për mbarëvajtjen e artikujve të deponuara në depon e kompanisë.
  • Bën monitorimin e artikujve të dorëzuara tek punonjësit e tjerë të kompanisë për nevoja të tyre ditore.
  • Ben renditjen e mallrave dhe kujdeset per paraqitjen fizike te tyre dhe te depos ne teresi duke e mbajtur te pastert depon ne vazhdimesi;
  • Përgjegjës për shkarkimin e artikujve.
  • Shkarkimi i dërgesave hyrëse dhe rishikimi i përmbajtjes së tyre.

Kualifikimet:

  • Diploma e shkollës së mesme;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Shkollim i mesem;
  • Preferohet te kete pervoje pune relevante.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?