www.ofertapune.net Asistent Ekzekutiv | PunaIme

Asistent Ekzekutiv

Kompania

AMC Corporation

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Bashkohu me Ne si Asistent Ekzekutiv!

A jeni një person proaktiv, i organizuar dhe i orientuar në detaje që kërkoni një rol dinamik në një kompani të zhvilluar? 

Mos kërkoni më larg! 

Ne aktualisht po kërkojmë një Asistent Ekzekutiv të talentuar për të bashkëpunuar me ekipin tonë dhe për të ofruar mbështetje të çmuar ekzekutive.

Rreth Nesh:

Ekipi ynë përbëhet nga individë të pasionuar që janë të angazhuar për arritjen e objektivave ose qëllimeve specifike.

Pozicioni: Asistent Ekzekutiv

Vendndodhja: [Prishtinë, Kosovë]

Detyrat:

 • Siguro mbështetje administrative për ekzekutivët tanë, duke përfshirë menaxhimin e kalendarëve, planifikimin e takimeve dhe koordinimin e organizimeve të aktiviteteve.
 • Veproni si pikë kontaktese kryesore midis ekzekutivëve dhe palëve interesante të brendshme/dhe jashtme.
 • Përgatitni dhe redaktoni  prezantime dhe raporte.
 • Ndihmoni në projekte dhe iniciativa speciale sipas nevojës.
 • Ruani konfidencialitetin dhe trajtoni informacionin e ndjeshëm me kujdes.

Kërkesat:

 • Përvojë e provuar si asistent ekzekutiv ose rol i ngjashëm.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe menaxhimi kohor.
 • Aftësi të forta komunikimi me shkrim dhe me gojë.
 • Aftësi për të bërë disa punë njëherazi dhe për të prioritizuar detyrat efektivisht.
 • Niveli i lartë i profesionalizmit dhe integritetit.

Pse të bashkohesh me ne:

 • Mundësi për rritje dhe zhvillim profesional.
 • Ambient pune bashkëpunues dhe i përfshirë.

Nëse jeni një profesionist i përkushtuar që dëshiron të çojë karrierën tuaj në një nivel tjetër, ne dëshirojmë të dëgjojmë nga ju! Aplikoni tani për të bashkuar me ekipin tonë si Asistent Ekzekutiv dhe ndihmoni në arritjen e suksesit të kompanisë sonë.

[Te dhenat tuaja (CV) mund t’i dergoni ne: Email [email protected] Instagram @amccorporation, Viber +38344105305.]