www.ofertapune.net Asistent/e Teknik/e | PunaIme

Asistent/e Teknik/e

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

“BRING DEDICATION. MEET POSSIBILITIES”

Asistent/e Teknik/e

Pse duhet t’i bashkoheni Ekipit tonë?

JYSK është Kompani Ndërkombëtare me mbi 3300 dyqane në 48 vende të botës. JYSK-u ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik, mundësi për zhvillim dhe bashkëpunim prandaj duam njerëz me ide të mahnitshme, motivues/e dhe bashkëpunues/e. Kjo pozitë kërkon përgatitje profesionale, prirje për zgjidhjen e problemeve teknike. Ne jemi duke kërkuar një person që merr inciativë, një koleg/e i/e mirë dhe një lojtar/e i/e ekipit të JYSK-ut me një mendim pozitiv.

Pozita ka këto fusha kyçe të njohjes së punëve:

  • Mirëmban bazën e të dhënave të arkivës të procedurave teknike, shënimeve dhe sugjerimeve për zgjidhjen e problemeve teknike;
  • Operon, mirëmbanë dhe mbron pasuritë teknike të Kompanisë;
  • Bashkëpunon si anëtar i ekipit në kryerjen e detyrave thelbësore për arritja e operacioneve të efektshme;

Kualifikimet që kërkohen:

  • Përvojë pune në lëmin e  mirëmbajtjes së Objekteve: instalimet elektrike, ujë, klimatizim, ngrohje qëndrore;
  • Njohës i Gjuhës angleze – e dëshirueshme
  • Aftësi të mira Kompjuterike si dhe Administrative;

Mendon se je i duhuri për këtë pozitë?

Dërgo CV të plotë me fotografi, një deklaratë personale dhe dokumente të tjera relevante përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected], me subjekt: “Aplikoj për Asistent/e Teknik”

Afati për aplikim: 25.01-01.02.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?