www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes në Dyqan | PunaIme

Asistent/e të Shitjes në Dyqan

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

27-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]