Asistent/e të Shitjes

Kompania

Terranova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

08-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Te gjithe te interesuarit mund te dergoni CV ne email adresen: [email protected]

Apliko këtu