www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes | PunaIme

Asistent/e të Shitjes

Kompania

Terranova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

19-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Aplikoni permes butonit APLIKO KËTU ose Email adreses: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?