www.ofertapune.net Asistent/e të Shitjes | PunaIme

Asistent/e të Shitjes

Kompania

Terranova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2023

Data e perfundimit

15-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Brendi i mirënjohur Italian TERRANOVA, me mbi 567 dyqane, në 42 shtete të botës, kërkon Asistent/e të shitjes.

Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipitin tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitën:


ASISTENT/E TË SHITJES

Detyrat dhe përgjegjegjësitë:

  • Mirëpret dhe shërben klientët;
  • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
  • Sigurohet që çmimet dhe alarmet e produkteve të jetë të vendosura në produkte, etj.

Kualifkimet e kërkuara dhe kriteret:

  • Diplomë të shkollës së mesme;
  • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi;
  • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhe kreativitet;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil.- Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV dhe dokumente mbështetëse në e-mail adresën: [email protected] deri më datë 09.05.2023.

JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI