www.ofertapune.net Asistent/e në Financa | PunaIme

Asistent/e në Financa

Kompania

Kia

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

01-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KIA  shpall konkurs për:

Pozita Asistente/e ne Financa

Vendi i punës: Parku i Bisnesit te Drenasit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Regjistrimin  e bankave komplet.
 • Kontrollimi i arkave te keshit.
 • Përgatit kërkesat financiare dhe pagesat të ndryshme, sipas kërkesës
 • Kontrollon regjistrimet e arkëtimeve dhe pagesave sipas llogarive.
 • Rakordon kartelat me klientët dhe furnitorët sipas rastit.
 • Pergaditja e raporteve te arkave fiskale per te gjitha njesit.
 • Asiston ne raporte ditore të borxheve.
 • Raporte tjera financiare sipas kerkesave te menaxhmentit

Kualifikimet e kërkuara:

 • Te kete te perfunduar fakultetin ekonomik, drejtimi banka, financa dhe kontabilitet;
 • Pervoje ne financa pune minimum 3 vjet – Referenca nga punedhenesi i meparshem perparesi.
 • Vet-iniciativë në qasje ndaj punëve
 • Te kete te perfunduar shkollimin e mesem ekonomik.
 • Njohja e mire e MS excel kusht kryesor

Te interesuarit te dergojne CV tyre, bashke me dok tjera (certifikime, referenca) ne email adresen: [email protected] ose ne tel 045 121 001

Afati per aplikim: 30.04.2024