www.ofertapune.net Asistent/e në E-commerce | PunaIme

Asistent/e në E-commerce

Kompania

Intersport

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-03-2023

Data e perfundimit

29-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Pozita e punës: Asistent/e në E-commerce
Lokacioni: Prishtinë
Orari: Full Time
Afati i fundit per aplikim: 10.03.2023

INTERSPORT – KONKURS

Kush jemi ne?

INTERSPORT është rrjeti i dyqaneve sportive më i madh në botë, me prezencë në mbi 100 shtete anë e mbanë botës. Misioni ynë është i thjeshtë, të ofrojmë paisje dhe produkte sportive të kualitetit më të lartë për të përmbushur çdo nevojë sportive për klientët tanë.

Si rezultat i zgjerimit të aktiviteteve, Intersport Kosova kërkon kandidatë të motivuar për të aplikuar në vendin e punës si asistent/e i E-commerce. Nëse jeni person kreativ dhe entuziast për të zhvilluar karrierën, INTERSPORT ju ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Pritshmëritë:

Asistenti i E-Commerce duhet te sigurojë që rrjeti ynë online të jetë vizualisht tërheqës, i lehtë për të manovruar si dhe të ketë një përmbajtje të saktë dhe të përditësuar. Ky rol nënkupton asistimin e vazhdueshëm të menaxherit të E-commerce në mirëmbajtjen e përditshme dhe funksionimin e të gjitha aktiviteteve në departament.

Objektivat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Komunikimi me klientë potencial në rrjetet sociale dhe në uebfaqe.
 • Shtimi/mirëmbajtja e produkteve të platformës INTERSPORT Kosova.
 • Shtimi i përshkrimit dhe specifikave të produkteve në gjuhën shqipe,
 • Menaxhimi i porosive dhe monitorimi i tyre.
 • Analizë të përgjithshme të shitjeve online dhe audiencës (trafikut).
 • Rekomandime dhe ide kreative mbi ndryshime potenciale në platformën e shitjeve online.

Kualifikimet:

 • Të paktën një vit përvojë profesionale në fushën e shitjeve online, idealisht në industrinë sportive.
 • Njohuri teknike për E-commerce shoqëruar me aftësinë për të ofruar zgjidhje kreative.
 • Aftësi të forta analitike, mendime konceptuale dhe punë të organizuar.
 • Njohuri shumë të mira në MS Office, veçanërisht Excel.
 • Njohuri rreth aktiviteteve të brendeve lidere në Industrinë Sportive.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, motivim i lartë, përkushtim dhe besueshmëri
 • Njohuria dhe eksperienca në WordPress/WooCommerce është avantazh.

Aplikimi bëhet deri me datë 10.03.2023, duke dërguar email në [email protected] ose përmes telefonit +383 43 555 656.