www.ofertapune.net Asistent/e Menaxher/e Dyqani, Asistent/e Menaxher/e (Ring Mall) | PunaIme

Asistent/e Menaxher/e Dyqani, Asistent/e Menaxher/e (Ring Mall)

Kompania

FLO

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

26-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

FLO Kosova po të kërkon ty!

FLO Kosova me kënaqesi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, FLO Kosova kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Pozita: Asistent Menaxher/e Dyqani dhe Menaxher/e Sektori

Lokacioni: Ring Mall, Ferizaj

Përgjegjësitë dhe detyrat për Asistent Menaxher/e

 • Operimi dhe menaxhimi i inventarit,
 • Menaxhimi i stafit,
 • Pranimi i inventarit,
 • Auditimi Operacional,
 • Menaxhimi i kostos,
 • Fleksibiliteti në punë,
 • Hulumtimi i informatave.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare- preferohet fakulteti ekonomik (Menaxhment),
 • Te ketë së paku 1 vit pervojë pune relevante,
 • Njohuri të mire të gjuhës angleze dhe gjuhës turke (gjuha turke ka përparësi),
 • Njohuri të mirë të MS Office paketës,
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative, strategjike, planifikuese, këshilluese dhe komunikative.

Përgjegjësitë dhe detyrat për Menaxher/e Sektori

 • Operimi dhe menaxhimi i inventarit,
 • Menaxhimi i Stafit,
 • Pranimi i inventarit,
 • Fleksibiliteti në punë,
 • Raportimi i gjendjes te dyqanit,
 • Kontrolla e produkteve,
 • Implementimi i hierarkisë të produkteve,
 • Asistimi gjatë proceseve të shitjes,
 • Hulumtimi i informatave.

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare- preferohet fakulteti ekonomik (Menaxhment),
 • Te ketë së paku 1 vit pervojë pune relevante,
 • Njohuri të mire të gjuhës angleze dhe gjuhës turke (gjuha turke ka përparësi),
 • Njohuri të mirë të MS Office paketës,
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative, strategjike, planifikuese, këshilluese dhe komunikative.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në email adresën: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më 24.03.2023.

Duke ju falenderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Apliko këtu