www.ofertapune.net Asistent/e Kontabiliteti | PunaIme

Asistent/e Kontabiliteti

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

21-02-2023

Data e perfundimit

21-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

ASISTENT/E KONTABILITET

Departamenti: Financës

Raporton tek: Menaxheri i Financës

Lokacioni: Fushë Kosovë

Funksionet kryesore:

  • Regjistrimi i faturave në sistem;
  • Menaxhon llogaritë e furnitorëve dhe klientëve;
  • Ndjek operacionet e përditëshme të departamentit të financës;
  • Përgatit dhe kontrollon raporte të ndryshme

Kushtet e përgjithshme:

  • Të ketë përfunduar studimet në fakultetin Ekonomik (preferohet në profilin Financë dhe Kontabilitet);
  • Të ketë 1-2 vite përvojë pune në pozicione të ngjashme;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Microsoft Office
  • Të ketë aftësi të mira analitike, të jetë i mirë organizuar;
  • Të ketë aftësi të mira për të punuar në grup dhe aftësi të mira komunikuese
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected]

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur deri me date 03.03.2023.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000 Prishtinë, Kosovë