www.ofertapune.net Asistente e Zyrës | PunaIme

Asistente e Zyrës

Kompania

Avante Group

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

03-07-2024

Data e perfundimit

01-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

KONKURS
 
Kompania ‘Avante Furniture’ hap konkurs pune për:
  • Asistente e zyres

Detyrat dhe kualifikimet:

  • Kusht primar eshte njohja e gjuhes angleze.
  • Menagjim i operacioneve ditore brenda zyres
  • Te kete diplome universitare
  • Preferohet te kete pervoje pune
Paga: 440€
Lokacioni: Fushe Kosove, Bresje.
 
Mënyra Aplikimit:

Cdo aplikim te behet me ane te emailit: [email protected]

Telefoni: +38349439331