www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes në Showroom (Prizren) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes në Showroom (Prizren)

Kompania

Minna Fashion

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

22-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

MINNA për plotësimin e nevojave të saj shpall konkurs për 2 vende te lira pune.

MINNA eshte kompani lidere ne industrine e modes, me saktesishte ne
dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive. Aktualisht, MINNA eshte duke zgjeruar
ambientet dhe biznesin, prandaj na duhen edhe njerez te rinje, te motivuar dhe te gatshem
per te vazhduar rrugetimin se bashku.

Pozita:  Asistent/e i/e Shitjes në Showroom.

Si asistent/e i/e shitjes, ju do jeni kontakti i pare me klientin i cili do perfaqesoje kompanine, prandaj kjo pozite ka rendesi te veqant dhe trajtohet me prioritet.

Vendi i punës: Prizren

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre.
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klient
 • Këshillimi i konsumatorëve, në përputhje me stilin e tyre.
 • Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafte dhe kukulla.
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan.
 • Përkujdeset për sektor të caktuar, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) sipas standardeve të kompanisë dhe depo, informon mbikëqyrësin për çdo parregullësi.
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ankesat e tyre.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohja e gjuhës angleze eshte perparesi
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

Kushtet:

 • Page konkuruese
 • Komision ne shitje
 • Bonuse sipas performances
 • Trajnime profesionale mbi shitjen dhe teknikat e shitjes.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected] ose permes telefonit 048801074

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.