www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes në Butik (3) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes në Butik (3)

Kompania

Albi Fashion

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

[email protected]