www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (Gjilan, Prishtinë) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (Gjilan, Prishtinë)

Kompania

JYSK

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

14-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS
 
Pozita: “Asistent/e i/e shitjes” JYSK Gjilan dhe JYSK Prishtinë(Arbëri)
Afati për aplikim: 28.05-14.06.2024
  • Asistent/e i/e shitjes –   JYSK Gjilan dhe JYSK  Prishtinë (Arbëri).
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në
  JYSK Gjilan dhe JYSK Prishtinë (Arbëri) duke dërguar CV-në tuaj në [email protected] apo përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?