www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes, Arkatar | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes, Arkatar

Kompania

A&M Clothes

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Te interesuarit mund të aplikojnë përmes linkut: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLLK5JOnYvC-1OXC2mEIGaThkuFmnNzyhz9kuNyH1UJ6i2bA/viewform