www.ofertapune.net Asistent/e i/e shitjes (Albi Mall) | PunaIme

Asistent/e i/e shitjes (Albi Mall)

Kompania

Madame Coco

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Assistent/e e shitjes

MADAME COCO

Lokacioni: Prishtine ( Qendra Tregtare – Albi Mall )

Nr tel : VIBER & WHATSAPP +38349 648-100

Email: [email protected]

Afati I konkursit :

04.04.2024-01.05.2024

Kualifikim i nevojshëm :

  • Page konkurruese + bonuse
  • Aftësi komunikuese,iniciative
  • Fleksibil në punë ekipore
  • Njohja e ndonjërës prej gjuhëve të huaja konsiderohet përparesi