www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

JYSK

Lokacioni

Ferizaj , Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

03-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: “Asistent/e i/e shitjes”  JYSK Gjilan, JYSK Ferizaj, JYSK Albi Mall dhe JYSK Prishtina Mall  .
Afati për aplikim:  02.07-19.07.2024

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.

Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në  JYSK Gjilan, JYSK Ferizaj, JYSK Albi Mall dhe JYSK Prishtina Mall  duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?