www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

Madame Coco

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Pozita: Assistent-e e Shitjes

Lokacioni: Prishtine – Albi Mall

Nr tel: VIBER & WHATSAPP +38349 648-100

Email:[email protected]

Afati I konkursit: 14.06.2024-14.07.2024

Informate shtese :

  • Page konkurruese,
  • Bonuse mujore,
  • Kontrate sipas ligjit te Kosoves, 40 ore pune ne jave, etj.