www.ofertapune.net Asistent/e i/ e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/ e Shitjes

Kompania

Caesar Ink Tattoo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

10-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Caesar Ink Tattoo  hap konkurs për poziten:

  • Asistent/e i/e Shitjes

Kandidatja duhet të:

  • Të ketë përvojë në shitjes
  • Të flasë gjuhën Turke

Orari: 8 ore pune

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Për më shumë detaje kontaktoni në numrin +38348777681

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?