www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (5) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (5)

Kompania

Coincasa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Coincasa është brend Italian që i dedikohet orendive shtëpiake enëve dhe tekstilit.

Coincasa Kosovë msi rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist kërkon kandidat të motivuar për të aplikojnë për pozitat:

  • Asistent i shitjes (5 Pozita)

Përgjegjesit dhe detyrat:

  • Sherbimi ndaj klientëve, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produkteve për klient;
  • Përkujdeset për vendosjen e produkteve në rafte siaps udhzimeve të  menaxhmentit;
  • Përkujdeset dhe menaxhon sektore të caktuara në dyqan dhe depo dhe informon mbikqyrësit për qdo paregullesi.

Kualifikimet:

  • Diploma e shkollës së mesme;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
  • Pervoja e punes eshte e deshirushme por jo e detyrushme.

Inkurajohen per te aplikuar te gjitha moshat dhe gjinit pa dallim.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?