www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (7) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (7)

Kompania

Grafiti Shoes

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

25-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

???????????????????????????? ????????????????????, ka shpallur konkurs pune për pozitën:

ASISTENT/E TË SHITJES (3)—-–Albi Mall, Prishtinë

ASISTENT/E TË SHITJES (2)—–-The Village Mall, Ferizaj

ASISTENT/E TË SHITJES (2)—— Ring Mall, Ferizaj

Kriteret e punësimit:

  • Shkollimi i mesëm;
  • Përvoja e punës (Përparësi);
  • Aftësi të mira komunikiuese dhe bindëse

Mënyrat e aplikimit!

Aplikoni duke plotësuar formularin online në:  https://bitly.ws/UPiM

Tel: +383 43 578 005