Asistent/e i/e shitjes (5)

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Prishtinë , Vushtrri

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve ne Kosove dhe me gjere, ne vazhden e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per pozitat e hapura te punes:

Asistent/e i/e Shitjes ne Showroom Prishtine (3 vende pune) dhe Vushtrri (2 vende pune)

Kandidatet do kontribojne ne pjesen e shitjes dhe maredhenjes me klient ne njesine punuese Showroom, Prishtine dhe Vushtrri. Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe per pune ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.

Lokacioni:                       Prishtinë dhe Vushtrri
Paga dhe benefitet:    Paga mujore, bonuset në shitje, transporti dhe ushqimi
Data e fundit:                10.06.2022
Pozita:                             Asistent/e i/e shitjes
Tipi i kontrates:             Kontrate e rregullt pune
Orari:                               Orar i plotë
Extra:                               N/A
Aplikimi:                         Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne[email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Mirepritja dhe pershendetja e klienteve
 • Sherbimi i klienteve
 • Siguroni nivele të larta të kënaqësisë së klientit përmes shërbimit të shitjes
 • Perkujdesi per pjesen vizuale te sallonit shites
 • Informon dhe ndihmon klientet në përzgjedhjen e produktit
 • Mirëmban sallonin të pajisur plotësisht me produkte,
 • Rekomandon artikuj që përputhen me nevojat e klientit
 • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te profesionit

Kualifi­kimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje se paku 2 vite,
 • Njohja e gjuhës angleze obligative,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi, ne pjesen e subjektit, te cekni qytetin dhe poziten per te cilen aplikoni.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet me shume kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

Apliko këtu