www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

Optika&More

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim