www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

JYSK

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

19-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: “Asistent/e i/e shitjes” JYSK Albi Mall,  JYSK Prishtina Mall, JYSK Prishtinë, JYSK Ferizaj dhe JYSK Prizren

Afati për aplikim: 19.01-26.01.2024

Asistent/e i/e shitjes – JYSK Albi Mall, JYSK Prishtina Mall, JYSK Prishtinë, JYSK Ferizaj dhe JYSK Prizren. 
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.

Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në JYSK Albi Mall, JYSK Prishtina Mall, JYSK Prishtinë, JYSK Ferizaj dhe JYSK Prizren, duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?