www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (4) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (4)

Kompania

Chaussea

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

15-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim