www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

11-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: “Asistent/e i/e shitjes” JYSK Prishtina Mall dhe JYSK Albi Mall 

Afati për aplikim: 18.09 -25.09.2023:

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në JYSK Prishtina Mall dhe JYSK Albi Mall duke dërguar CV-në tuaj në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

Dërgoni CV-në tuaj permes butonit ‘APLIKO KËTU’ ose në email [email protected] apo plotësoni aplikacionin në dyqanet tona.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?