www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (30), Telefoniste (5) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (30), Telefoniste (5)

Kompania

JD LLC

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

“JD” L.L.C. kërkon 30 ASISTENT/E të shitjes për Kosovë , Maqedoni dhe Shqipëri, si dhe 5 TELEFONISTE në Prishtinë me gjuhën shqipe.

NUK KËRRKOHET PËRVOJË PUNE.!

Ofrojmë : RROGË BAZË + BONUSE SHTESË .

Apliko tani për të qenë pjesë e një ekipi të suksesshëm dhe inovator!” Cv tuaja i dërgoni përmes watsapp në numrin e tel. +383 49 270 000.

VREJTJE: Punësim i menjëherrshëm.