www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

FLO

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

04-03-2023

Data e perfundimit

30-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

FLO                                                     Lokacioni Fushe Kosova – Af Mall

Ne si kompani po kërkojm profesionalist që të na ndihmojn të arrijmë një punë sa më të suksesshme.

FLO po kërkon të punsojë:

Kualifikimet për pozitën Asistent/e i/e shitjes

 Full time 

  • I/e aftë për punë ekipore
  • Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
  • Njohuri të gjuhes angleze
  • Përvoja e punës në shitje.

Kujdes;

* CV duhet të përgatitet në gjuhën angleze.

* Në temën e postës duhet të shkruani se cili qytet jeni.

Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë Cv-të e tyre në emailin tone:

[email protected] 

Ju lutemi të cekni paraprakisht për pozitën për të cilën aplikoni, vetëm kandidatët që hyjnë rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.