www.ofertapune.net Asistent/e i/e Menaxherit | PunaIme

Asistent/e i/e Menaxherit

Kompania

Pierre Cardin & Cacharel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

05-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

PIERRE CARDIN – CACHAREL, brende të njohura franceze të veshjeve për meshkuj, duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve po vazhdon zgjerimin dhe për plotësimin e vendeve të punës në qendrën tregtare Prishtina Mall, shpall konkurs për poziten:

 • Asistent/e e menaxherit

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Të prezantojë dhe shes produktet e kompanisë klientëve të rinj dhe atyre ekzistues.
 • Të arrijë objektivat mujore të përcaktuara nga kompania
 • Të zbatojë politikat, drejtimet dhe procedurat e kompanisë.
 • Të sigurojë mbarëvajtjen / auditojë proceset e faturimit, stoqeve, apo proceseve të tjera që i caktohen nga menaxhmenti.
 • Të pergatisë raporte mbi aktivitetet dhe shitjet e realizuara
 • Të identifikojë dhe zgjidhë në kohë shqetësimet e klientëve.

 Kushtet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point)
 • Minimumi 2 vjet experiencë në shitje.
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup
 • Të jetë e motivuar, e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Orari i punës 6 orë, Pagë bazë + Bonuse

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në përmes butonit ‘Apliko këtu” ose në email adresën [email protected]), deri me 05.08.2024.

Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?