www.ofertapune.net Asistent/e Administrativ/e | PunaIme

Asistent/e Administrativ/e

Kompania

Unioni i Bizneseve Shqiptaro - Gjermane

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Konkurs

Pozita: Asistent/e Administrativ/e

Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane është organizatë e bizneseve, e themeluar në Gjermani, në nëntor të vitit 2013. UB funksionon si shoqatë ombrellë dhe ofron një numër të madh shërbimesh në funksion të zhvillimit të bizneseve anëtare.

Orari i punës:  40 orë në javë

Vendi:  Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave administrative;
 • Përgjegjëse për komunikime elektronike dhe informim;
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e arkivës;
 • Pritja dhe kujdesi për vizitorë, mysafir dhe anëtarët;
 • Organizimi dhe administrimi i mjeteve të nevojshme të zyrës për punë;
 • Mbledhja dhe përpunimi i informacioneve sipas kërkesës;
 • Organizimi, përgatitja dhe mbështetja e takimeve dhe eventeve, mbajtja e protokolleve të takimeve
 • Regjistrimi dhe mirëmbatja e të dhënave
 • Organizimi dhe mirëmbajtja e postës
 • Mbështet stafin në punën e caktuar për projektet
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të mbaruar studimet bachelor, preferohen drejtimet: juridik, ekonomi, administrim biznesi;
 • Sa paku 2 vite përvojë pune profesionale në pozitën e kërkuar;
 • Njohuri të avancuara të gjuhës shqipe në të folur dhe në të shkruar, përparësi kanë kandidatët më njohuri të gjuhës gjermane dhe angleze;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Fleksibil dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve;
 • I/E gatshëm të punojë nën presion të kohës dhe afateve të paracaktuara;
 • Njohuri të avancuara në përdorimin e pakos softuerike Microsoft Office;
 • Të jetë i besueshëm dhe të respektojë parimin e konfidencialitetit.
 • Të jetë i hapur të ndihmojë edhe në punët e tjera të shoqatës
 • Vet-organizativ dhe ka talent në organizimin e punëve të përditshme të zyrës;

Cfarë ju ofrojmë:

 • Klimë të këndshme të punës me kolegë/e dhe ekip të motivuar
 • Ambient pune që nxit qasje inovative;
 • Pagesë sipas standardeve të tregut
 • Mundësi të avancimit profesional dhe personal;
 • Trajnime sipas nevojës dhe interesave të të punësuarit;
 • Udhëtime të punës në Kosovë, rajon dhe Evropë.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më datën 16.02.2024.

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët nga lista e ngushtë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?