www.ofertapune.net Asistent/e Administratës, Operator prodhimi, Teknik i makinerisë | PunaIme

Asistent/e Administratës, Operator prodhimi, Teknik i makinerisë

Kompania

Siesta

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

04-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS

Siesta Comfort shpall konkurs pune për:

 • Asistent/e administratës dhe logjistikës – 1 Pozitë
 • Operator i prodhimit – 3 pozita
 • Teknik i makinerise (mirëmbjajtje) – 1 Pozitë

Pershkrimi i pozitës – Asistent/e administrates dhe logjistikës:

Kerkesat dhe cilësitë:

 • Arsim i larte
 • Minimumi 1 vjet eksperiencë në këtë fushë
 • Monitorimi dhe menaxhimi i transaksioneve financiare
 • Të regjistrojë dokumentacionin në kontabilitet (Fatura, Arka, Banka)
 • Të zotërojë shumë mirë programet bazë të kompjuterit

Pershkrimi i pozitës – Operator i prodhimit:

Kerkesat dhe cilësitë:

 • Mbikëqyr procesin e prodhimit dhe të zbatoj planin prodhimit;
 • Bën pranimin e porosisë/urdhëresës për prodhim, duke qenë në gjendje në kohë optimale të bëj gati makineritë, pastrimin, furnizimi me lëndë të pare adekuate, angazhimin e resurseve te mjaftushme për fillimin e procesit të prodhimit;
 • Kontroll sistematik I përmbushjes së detyrave nga ekipi, punëtorët individual dhe udhëzimi I tyre, eliminimi në kohë I problemeve;
 • E preferueshme përvoja në sektorin e makinerisë brenda fabrikave;

Pershkrimi i pozitës – Teknik i makinerisë (mirëmbajtje):

Kerkesat dhe cilësitë:

 • Të kontrollojë me përpikmeri makinerit të cilat kanë nevoj servisimi
 • Të mbikqyrë makinerin gjatë punës dhe të detektojë ndonjë defekt të mundshëm dhe të jep zgjidhje të shpejtë
 • Të kryej teste performance
 • Të regjistroj çdo defekt mekanik dhe të analizoj shkaqet e tij
 • Konstatimi dhe përcaktimi i materialeve të nevojshme për mirëmbajtje
 • Të kryej detyra tjera sipas nevojës Brenda fushës së tijë të ekspertizës
 • Të kryej punë dhe detyra tjera sipas nevojës dhe kërkesave të paraqitura
 • E preferueshme të ketë përvojë të punës

– Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit Apliko Këtu apo në email: [email protected]; ose të lajmërohen në: +383 44 925 566

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?